Dödsstraff åt kvinnomisshandlare - NU!

Hur mycket ska hända inna straffen skärps i Sverige?
Särskilt gällande kvinnomisshandel.
Jag blir så upprörd när man läser om nya utsatta kvinnor/flickor.
Det känns extra hårt när man själv varit där.
När A gick fri var det som ett slag i ansiktet.
Där gick liksom ännu en kvinnomisshandlare på fri fot!!
Sjuka jävlar, fängelse är inte straff nog!

När jag läser detta om den 19 åriga svenska tjejen från stan, jag blir helt kall och får gåshud!


Ett nytt ofattbart tonårsdåd!
Strax före 10.30 på fredagsförmiddagen som den 19 åriga flickan, blev avsläppt av sin pappa på Södra Kaserngatan i centrala Kristianstad. Där skulle hon ha körlek-tioner. Men hon dök aldrig upp. Körskoleläraren ringde då till pappan, som blev orolig och och larmade polisen efter att ha kört till hennes för detta pojkväns bostad. Det fanns i det läget anledning att misstänka att hon dragits in i en bil, hans bil.

En dryg halvtimme senare hittades flickan på fältet, svårt medtagen och illa skadad. Uppgifter från hennes vänner säger att hon fått skallen inslagen/krossad eventuellt med tillhygge samt skuren i ansiktet med rakblad.

Flickan togs till Centralsjukhuset med svåra skador i ansiktet och huvudet efter det att hon hittats vid grusvägen, som leder ner till Lingenäset och Araslövssjön i de norra delarna av Näsby fält, i naturreservatet i Kristianstads Vattenrike. Efter några timmar kördes hon i ambulans med ilfart till neurokirurgen på universitetssjukhuset i Lund. Hennes tillstånd betecknades som mycket allvarligt. Under fredagsefter-middagen, kvällen och natten mot lördagen har flickan opererats. Polisen hade vid lunchtid på lördagen inte fått några vidare uppgifter om flickans tillstånd. Hennes tillstånd var dock fortfarande väldigt kritiskt på fredagskvällen.

Anhållen GM, före detta pojkvännen
Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan, född 1989-01-21. Kurd.

Historiken

Att pappan ens körde till Fadis bostad för att kolla kan bottna i historiken. Fadi och flickan har varit tillsammans, gjorde nyligen slut och han ska vara väldigt aggressiv och hotfull av sig. För en tid sedan ska han även ha mordhotat henne. Detta kände förmodligen pappan till samt möjligen även Polisen. Pappan körde instinktivt till hans lägenhet på Österäng, där både Fadi och hans bil var borta. Fadis pappa hade även telekontakt med hennes pappa, som berättade om dottern. Fadis pappa blev förtvivlad.

Scenariot?

Strax efter att flickan blivit avsläppt har hon troligen blivit uppringd av honom med krav på träff eller så kanske hon t.o.m varit bevakad av svartsjuke Fadi, där han tvingat in henne i bilen och kört iväg.

Fyndplatsen där hon hittades behöver inte vara brottsplatsen. En tänkbar förklaring är att hon har blivit slagen inne i bilen och att han sedan i panik dumpat henne ute på fältet. Möjligen kan det även vara han som telefontipsat Polisen om henne och fyndplatsen, kanske anonymt. Utredningen lär ju då visa vid så kallad mastspårning var hans telefon befann sig. För om han inte har erkänt kan han heller inte ha visat Polisen fyndplatsen rent fysiskt. Oddsen för att han skulle hitta henne på måfå vid gigantiska fältet som inte ligger centralt är osannolikt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0